Pro.Media-X

Dalintis
Persiųsti

Pro.Media-X teikia video-foto-audio, montažo ir reklamos profesionalias paslaugas šeimos šventėms, įmonėm, privatiem žmonėm, medicinai ir televizijom. Organizuoja šventes ir veda jas, daug patirties su vestuvėmis ir šeimos šventėmis. Taip pat, teikiame SPAUDOS paslaugas: Reklaminiai stendai iki kelių metrų • „Roll-up“ • Vizitinės • Lankstinukai • Atšvaitai su Jūsų logo • Kalendoriai, sieniniai, staliniai, kišeniniai • Skrajutės • Lankstinukai • Brošiūros, katalogai • Blankai, sąskaitos-faktūros, savekopijuojantys blankai • Pakuotė: dėžutės, aplankalai, vobleriai • Tentai • Fotodrobė • Roll Up (ištraukiamieji stendai) • Lipdukai - popieriniai ir PVC ... Ir parduodame video-foto-audio aparatus, kompiuterius ir akordeonus.
1. Dirbu 28 m. Su pertraukomis.
2. Naudoju profesionlią ir pažengusią mėgėjišką video-foto-audio aparatūrą, kurią atnaujinu kas 2-3 m.
3. Naudoju GoPro kamerą ir Droną (malūnsparnėlį), kurie nufilmuoja PO VANDENIU, VIRŠ MIESTO, NUO MAŠINOS DURŲ ŠONO ar KAPOTO ir pan., tai netradicinis filmavimas kuris filmą padaro LABAI KITOKĮ IR PROFESIONALESNĮ. Kainuoja papildomai.
4. Laisvai kalbu Anglų, Rusų, Lietuvių ir truputį Vokiečių klb. (Baigęs LCC Tarptautinį Universitetą, www.lcc.lt ). Aktualu Tarptautinėm vestuvėm, kt. šventėm ir renginiams.
5. Tikslai:
a. Patenkinti klientą 100 % ir daugiau. Nes klientas – geriausia reklamos priemonė. Po 25 m. patirties, norisi atiduoti klientui meno šėdevrus (jei leidžia kliento financinės galimybės)
b. Vestuviniai filmai ir foto albumai turi atkurti pirminius meilės jausmus, kurie bus didelė pagalba JEIGU pora nebesutars (reali santaikos priemonė). Pažiūrėję filmą-fotografijas, prisimins, kad „Meilė niekad nesibaigia.“ Biblija.
Standartinis filmavimas sumontuotas: 1 Filmas apie 30-90 min ir 2. Klipas 3-6 min
Verslo video klipai / reklama 1-2 min. Trukmės, turi būti
c. Tobulėti ir profesionalėti patirtimi ir įranga, kad klientas neabejotų užsakydamas paslaugas ir nesigailėtų gavęs produktą.
d. Sukurti filmą (-us) ir fotoparodą (-as) kuriuos norėčiau rodyti Lietuvoje ir užsienyje (Turiu keletą temų, ieškosime finansų).
e. Pradėti dalyvauti video ir foto paroduose Lietuvoje ir užsienyje.

25 metai(ų) patirtis

Miestas Visa Lietuva